Arthur
Artbouw, van 1998 tot nu.

Na het volgen van de opleidingen van timmerman tot uitvoerder en het opbouwen van werkervaring bij diverse aannemers heb ik besloten een eigen aannemersbedrijf op te richten. Op 1 januari 1998 werd Artbouw V.O.F. opgericht in de gemeente Stein. De naam, een afkorting van mijn voornaam Arthur, verwijst ook duidelijk naar de kunst, "art", die het van een aannemer vraagt om alle wensen en mogelijkheden bij een verbouwing tot één geheel te smeden. Onze activiteiten richten zich vooral op de particuliere markt; verbouwingen, renovaties, trappen, aftimmeringen, enz.
Reeds na enkele jaren volgde een verhuizing naar Illikhoven, waar zich thans het kantoor bevindt.
In 2003 vond er een uitbreiding van de activiteiten plaats en het inrichten van een volwaardige werkplaats op het bedrijventerrein Holtum-Noord.
We staan voor vakmanschap en kwaliteit en voeren veel soorten werkzaamheden uit, van kleine renovaties tot grote verbouwingen. Voor specialistisch werk, zoals elektra of loodgieterwerk, beschikken wij over een vaste kring van vakmensen waar wij mee samenwerken. Wij blijven echter als één centraal aanspreekpunt fungeren, dat is voor u als klant wel zo gemakkelijk.
Artbouw